Etsimme nyt tiimiimme lisäystä

Innovation Analyst & Consultant

Suomi

Kokoaikainen

suomi & englanti

Kasva kanssamme

Oletko kiinnostunut kehittyvistä teknologioista sekä datan tarjoamista mahdollisuuksista? Haluatko työskennellä Suomen suurimpien yritysten kanssa auttaen ratkaisemaan kehitys- ja innovaatiohaasteita eri toimialoilla?

Jatka lukemista!

Uusia tiimikavereita haemme heti kunhan sopivia henkilöitä löytyy.

Catapult

Catapult jalostaa teknologia- ja innovaatiokentän datan pohjalta kehittämiseen tarvittavaa markkinatietoa ja tunnistaa sekä analysoi asiakkaille relevantteja yhteistyömahdollisuuksia, jotka auttavat yrityksiä esimerkiksi lanseeraamaan uusia tuotteita ja palveluita, nopeuttamaan digitalisaatiota tai siirtymään kestävämpään liiketoimintaan omalla toimialallaan.

Haemme nyt innovaatioanalyytikkoa, jolla on kokemusta analyyttisista kokonaisuuksia hahmottavista tehtävistä ja tehokkaasta projektinhallinnasta.

Työnkuvaus

Tutkimusprosessi toteutetaan analysoimalla dataa vahvasti laadullisella otteella eri lähteistä. Tehtäväsi on ottaa haltuun laajoja tietokokonaisuuksia, jalostaa tutkimustuloksia annettujen kriteerien perusteella ja auttaa asiakkaita ymmärtämään tärkeimmät löydökset datan visualisoinnin ja tarinankerronnan avulla.

Työssä menestyäksesi sinun tulee ymmärtää asiakkaidemme kehitystarpeita ja löytää parhaat innovaatiot ja mahdollisuudet globaalilta ratkaisuntarjoajakentältä tukemaan heidän liiketoiminnan kehitystään.

Vaadittavat taidot

Nähdään etuna

Ideaalissa tapauksessa sinulla on kokemusta innovatiivisista teknologioista esimerkiksi energia tai ICT-alalta, älykkäistä rakennusympäristöistä, kiertotaloudesta, kestävästä kehityksestä, IoT-teknologiasta, tai tekoälyyn linkittäytyvistä ratkaisuista. Myös kokemus konsultointi-, tutkimus-, riskisijoitus- tai innovaatiokentältä luetaan hyödyksi.

Hae nyt!

Lue lisää

Kaikkea muuta kuin vain toimistotyö

Mahdollisuus etätyöskentelyyn
Ystävällinen, tukeva, matalahierarkinen sekä kulttuurillisesti monipuolinen yhteisö
Tukea kasvuun sekä oppimiseen koko tiimiltä
Tiimipäivät 3-4 kertaa vuodessa
Toimistotilat Helsingin kantakaupungissa
Oppimismahdollisuudet ammatilliseen kasvuun

Catapultin DNA

Monimuotoisuus kaikessa

Olemme ylpeitä monipuolisesta tiimistämme (katso alla olevasta kartasta, mitä kulttuureja Catapult edustaa)! Monimuotoisuutta on eri muodoissa – rakastamme myös erilaisten mielipiteiden ja tyylien hyödyntämistä.

Luottamus sekä läpinäkyvyys

Luotamme jokaiseen tiimiläiseen suunnattomasti. Jokaisella tiimin jäsenellä on mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen. Avoimuus, avoin viestintä, osallistaminen ja kyky vaikuttaa päätöksiin ovat sitä, mihin tähtäämme Catapultissa.

Kokeilukulttuuri

Tiimimme jäseniä kannustetaan ja kehutaan testaamisesta ja kokeiluista. Etsiessään jatkuvasti optimaalisempia tapoja tehdä asioita, tiimimme saa vapauden käydä läpi jatkuvan kokeile-epäonnistu-opi -syklin!

Made in Finland, born to be global.

Oletko etsimämme henkilö?

3D illustrations by Icons8